Nyheter

Nyhet från Nimue

Sensitive serie

Nimue Sensitive-serien är utvecklad för att revolutionera hur individer med känslig hud vårdar sin hy. Genom att utnyttja kraften i avancerad hudvårdsteknologi och utnyttja den senaste forskningen fortsätter Nimue att leverera exceptionella produkter som främjar hudens hälsa och ditt självförtroende.


Känslig hud har ofta en nedsatt barriärfunktion och obalanserat mikrobiom, vilket leder till en rad obehagliga symtom: klåda, torrhet, rodnad, ojämn hudstruktur, irritation, ökad känslighet och till och med en brännande känsla.

Den växande efterfrågan på effektiva produkter för känslig hud har lett till Nimue’s skräddarsydda Sensitive serie. Dessa produkter stärker hudens immunförsvar och barriärfunktion, minskar inflammation och optimerar hudens mikrobiom för förbättrad hälsa och motståndskraft.

Sensitive serien

Boka vår nya sensitive behandling

Nimue Smart micropeel 45 min

Smart Micropeel erbjuder en skonsam men effektiv behandling med aktiva ingredienser som är lämpliga för en känslig och inflammerad hud. Smart Micropeel innehåller högkvalitativa syror, bioteknik från växtstamceller och anti-inflammatoriska aktiva ingredienser för att ge en mild peeling som minskar inflammation i huden och prebiotika som återställer hudens mikrobiom.

Regelbundna ansiktsbehandlingar med Smart Micropeel i kombination med produkterna från Sensitive-serien hemma ger dig resultaten du vill ha.