8D HIFU

Hudföryngring, uppstramning, lyster, rynkreducering är några av fördelarna med vår nya HIFU 8D.

MMFU Ultraljud stimulerar kollagen- och elastin-produktionen i hudens djupare lager vilket resulterar i ett aniktslyft. HIFU ger värmeenergi till det dermala lagret och till SMAS.


Snabb och smidig behandling utan konvalecens. Boka en kostnadsfri konsultation idag

Den största skillnaden mellan 8D HIFU och traditionell HIFU är den teknik som används. 8D HIFU använder den senaste MMFU Microfocus och Macro focus Ultrasonic-teknologin, en uppgraderad version av High Intesity Focused Ultrasound-teknologin.

Detta möjliggör större precision och effektivitet.


MMFU Ultraljud stimulerar kollagen- och elastin-produktionen i hudens djupare lager vilket resulterar i ett aniktslyft. HIFU ger värmeenergi till det dermala lagret och till SMAS.

Vad är HIFU?

Priser: 


Prisexempel ansikte: 2500kr/beh

Individuell prissättning för övriga områden. Boka en konsultation för exakt prisuppgift.LAXUS 8D HIFU

Behandling med 8D HIFU

Hur går behandlingen till?

Vi startar alltid med en konsultation för att se om din hud är mottaglig för behandlingen, eller om medicineringar och sjukdomar förhindrar utförandet av behandlingen.

En utmarkering av de områden som ska behandlas utförs och därefter appliceras en ultraljuds gelé på huden för att Utraljudet ska kunna ledas ner till det önskade hudlagret.

Visst obehag/smärta förekommer men vi jobbar för att göra upplevelsen så behaglig som möjligt.

Behandlingen tar ca 60 min inkl konsultation samt efterbehandlingsråd.


Vi behandlar friska människor. Du bör inte ha injicerat filler eller botox 2 månader före HIFU behandlingen samt vänta mist 3 veckor efter behandlingstillfället. 

Den senaste tekniken i Laxus 8D HIFU som har ett extra handtag.

Med det nya handtaget är det nu möjligt att utföra ansiktslyft på bara 30 minuter. Den jobbar med 12 linjer för att kunna ge det bästa resultatet, som inte var möjligt med de äldre HIFU maskinerna.Fördelar med denna behandlingsform jämfört med kirurgi:


🤍 Snabb läkning och återhämtning
🤍 Ingen konvalescenstid
🤍 Hudkvalitén på det behandlade området blir stärkt

Efter behandlingen

Det första resultatet kan upplevas dierkt efter behandlingen genom att huden känns stramare och mer glow.

En viss rodnad och svullnad kan uppstå efter behandlingen. Ömhet och stramhet är även vanligt förekommande men försvinner på några dagar.

Man kan även uppleva huden som ojämn och knölig i upp till en vecka efter behandlinstillfället. 

Alla dessa symptom indikerar på att kollagen och elsatin produktionen kommit igång och den kommer pågå dag efter dag i upp till 6-12 månader men de första resultaten se efter ca 3-4 månader.


Ytterligare behandling bokas efter ca 2-3 månader beroende på hudtyp och ålder.


Undvik sol, bad, bastu ca 1 vecka efter behandlingen

Hållbarheten varierar på 1-8 år berodende på individuella förutsättningar.

Förväntat resultat

Resultaten med Laxus 8D HIFU är individuella och beror på hudens grund förutsättningar. Faktorer som livstil, rökning, gener/arv samt ålder inverkar på resultat och hållbarhet. Rekommenderat antal behandlingar är 1-3 st.  Hållbarhet upp till 1-8 år samt att man går tillbaka 5-10 år i hudstrukturen. Behandlingsformen passar för alla hudtyper.