Händer & Fötter

Händer & Fötter

Klassisk Manikyr 30 min


En klassisk manikyr består av omvårdnad av dina händer och naglar. Vi exponerar våra händer dagligen och det gör att de påfrestas och åldras snababst. Välvårdade händer och naglar gör mycket för den yttre skönheten och får oss också att må bra invändligt. Vem vill inte kunna visa upp välvårdade händer och fötter. I en avslappnande manikyr tar vi hand om dina nagelband, filar naglarna till önskad form, polerar nagelplattan samt ger dg en underbar hand och underarmsmassage. Manikyren avslutas med lackning av naglar i önskad färg. (fransk lackning samt gele lack mot tillägg)Lyxig Manikyr 50 min


En lyxig behandling för dina händer! 
Rengörning av händerna, eventuellt nagellack avlägsnas, nagelbanden mjukas upp och fixas till. Vi filar dina naglar till önskad form och ger sedan händerna och underarmarna en härlig peeling för att få bort torr hud och döda hudceller.
Därefter sänks händerna ner i ett varmt paraffinbad för att öka penetrationen av verksamma ämnen. Händerna blir fantastiskt mjuka och lena redo för avslutande lackning av naglar. 
(fransk lackning och gelélack mot tillägg)Gelé lack - hållbart i 3-4 veckorGelé lack en permanent lackning för naturliga naglar!

Naglarna blir starkare och lacket sitter kvar utan att flagna i 2 veckor. Du lämnar salongen med lacket helt torrt eftersom gelé lacket ”torkas” i uv lampa.
Välj mellan massa färger!


Sparkling toes - dekorerade tånaglar


En omtanke för dina tånaglar. Nu kan du få snyggt dekorerade tånaglar som håller i 4-5 veckor. Vi lägger ett gelelack i den variant du önskar. Fransk manikyr, eller varför inte glitter!!
Vi klipper naglarna, tar hand om nagelbanden och oljar in dina tånaglar . Självklart sörjer vi in dina fötter med en härlig fotkräm före du lämnar salongen. Sköna fötter - omvårdnad av dina fötter


Vår proffesionella fotbehandling "sköna fötter" är inte bara en avslappnande stund utan främjar även fotens hälsa och välbefinnande. 

Vi börjar med att mjuka upp dina fötter för att lättare kunna avlägsna förhårdnader för att främja en mjuk och smidig hud. Klippning och formning av naglar samt avlägsnande av överskott nagelband. I fotbehandlingen ingår även en avslappanande fot/underbensmassage för att förbättra blodcirkulation. Vi avslutar med att smörja in dina fötter med en mjukgöramde fotkräm. Om man önskar lackar vi även dina tånaglar i valfri färgÖnskas tånaglarna lackas i Gelelack utför vi det i Pedikyr "LYX" 75 min.


Pedikyr - LYX 75min


En pedikyr är en skönhetsbehandling för dina fötter som vårdar hud, trampdyna, tår och naglar och gör dina fötter fri från förhårdnader som kan skapa obehag.

Regelbunden pedikyr förebygger problem som nageltrång, blåsor och generella nagel samt hudsjukdomar på dina fötter.


Förutom att en pedikyr kan vara skönt och avslappnande så gör den även att dina fötter ser friska och fräscha ut. 
Med vår pedikyr "LYX" behandling får du även dina tånaglar lackade  med hållbart gellack. 
Gellack gör naglarna starkare och färgen håller i flera veckor.


AdobeStock_52600727
AdobeStock_56635333
AdobeStock_81015336