Avancerad hudvård

Avancerad hudvård

MeLine®är den första och enda hudvårdsserien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Seriens sortiment inkluderar produkter för ansikte och kropp samt tar hänsyn till både ljusa och mörka hudtyper. Kliniska studier visar att MeLine® kan reducera en synlig ojämn hudton med upp till 90-95% i loppet av 60-90 dagar.


MeLine®är utvecklat i Spanien avINNOAESTHETICSLaboratories. Tackvare en samlad insats från deras forsknings- och utvecklingsavdelning samt medicinska avdelning, levererar de innovativa och effektiva produkter och behandlingar. Serien är även anpassad för de med känslig och reaktiv hud.

NYHET! MeLine®- expert på hyperpigmentering


Vad är avancerad hudvård?


Intresset för avancerad hudvård har exploderat, med all rätt. Med avancerad hudvård kan vi uppnå resultat som man förr inte trodde var möjligt. 

Det som främst skiljer avancerad hudvård från ”vanlig” hudvård är en högre koncentration av (vetenskapligt dokumenterade) aktiva ingredienser.

 Avancerade hudvårdsprodukter innehåller en stor mängd vitaminer, C- A- och E, och mycket antioxidanter samt ofta en mix av olika syror som AHA-syror samt patenterade transportsystem av dessa aktiva ämnen. Forskningen bakom den avancerade hudvåden är omfattande och hela tiden under utvecklig vilket innebär att resultaten är optimerade.


Med avancerad hudvård kan man effektivt eliminera döda celler, återfukta och tillföra en kraftfull mängd antioxidanter och vitaminer och snabbt uppnå önskad effekt,

– Resultatet är en ökad glans och lyster, färre fina linjer, mindre påsar, ökad elasticitet, en jämnare textur och hudton och nedtonade pigmentfläckar, både hormonella och de som uppstått till följd av solskada.

Avancerad hudvård är också effektivt i behandling av acne och andra hudåkommor. 
Dagens avancerade hudvård ger minimalt med negativa biverkningar med maxilamal resultat.
MeLine® Klinikbehandling 60 min 2290:-MeLine® All inclusive  5999:-

  • 2 x klinikbehandlingar
  • 1 x Dag serum
  • 1 x Natt serum
    (värde: 7378:-)


Boka gärna en konsultation för din personliga behandlingsplan.
NYHET! MeLine - Klinikbehandlingar mot ojämn hudton

MeLine® hudprogram är en effektiv behandling som minskar alla typer av hyperpigmenteringar, som melasma eller solfläckar/solskador. Det är den första och enda serien som har specieliserat sig på behandling av hyperpigmenteringar. Behandlingarna ger snabba resultat och effekterna är dokumenterade  genom kliniska studier.

Det unika med MeLine® är att man även kan behandla de med mörk hudtyp.

Produkterna innehåller mycket aktiva ingredienser, så det är viktigt att använda solskydd varje dag, samt fukt vid behov-

Vi rekomenderar 2-3 klinikbehandlingar med 4-6 veckors mellanrum.
Viktigt är att man arbetar med huden hemma mellan klinikbehandlingarna. Dag serum, Nattserum samt Home mask 1 gång per vecka.
Vid köp av en kur med behandlingar erbjuder vi även förmånligt paketpris på hemma produkterna.pH formula A.C.N.E - behandling


Den unika kombinationen av aktiva ingredienser i pHformulas A.C. solutions är speciellt utformad för att kontrollera akne i olika former, som till exempel komedoner, papler och pustler. Den är sammansatt på ett sätt som gör att den angriper alla 4 faktorer som framkallar akne.


  • Seborré
  • Hyperkeratinisering
  • Mikrobiell kolonisering (P akne)
  • Inflammation


45 min 925:-

Rek kur 6 behandlingar med 2-4 veckors intervallpH formula A.G.E - behandling


En aktiv och effektiv "skin resurfacing" solution för behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer.


pHformulas A.G.E. solutions är speciellt utformade som avancerade anti-åldrande ”skin resurfacing”-behandlingar för att hjälpa till att förbättra typiska tecken på åldrande.
Stärker kollagenuppbyggningen, stimulerar cellförnyelse i kombination med en kraftfull exfoliering

Indikationer: Åldrad hud


45 min 925:-

Rek kur 6 behandlingar med 2-4 veckors intervallNYHET! DrK Novel Postbiotic Skin Resurfacing 45 min


Denna avancerade ”skin resurfacing” -behandling arbetar utifrån huden och in och inifrån huden och ut genom att kombinera en ny källa av AHA-syror (inga syntetiska syror) med postbiotika för maximal föryngring.

DrK tekniken ”vi bryter ner” huden från utsidan till insidan men samtidigt repareras huden från insidan till utsidan. Vi assisterar och skyddar huden samt reducerar alla tecken på stressad hud.

DrK Novel Postbiotic skin resurfacing behandlar framgångsrikt alla tecken på stressad hud som känslig och sensitiviserad hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, trött och livlös hud samt kronisk hudrodnad.

En behandling som kan göras året om och som passar alla hudtyper, även den känsliga huden. Minimal eller ingen ”downtime” efter behandlingen.
Görs med fördel som kur 4-6 behandlingar


- Jämnare hudstruktur
- Jämnare hudton med ökad lyster
- Återfuktad hud
- Reparerad och mer välmående barriär
- Ökad volym och en mer välmåend hud
- Reducerad hudrodnad och irritation
- Välmående lyster


45 min 995:-


NYHET! DrK Cellreverse Hyaluronic infusion 45 min


I vår senaste infusion behandling kombinerar vi högeffektiv hyaluronsyra med Dr K Cellreverse nukleotidkomplex.Huden fylls upp med ny fukt och lyster samtidigt som nukleotiderna jobbar med att förbättra cellförnyelsen i huden för en långvarig effekt.

Denna behandling kan utföras på alla hudtyper samt oavsett årstid. Kan utföras som en kur på 3 behandlingar med 4 veckors intervall.


Nukleotider kallas ofta för "livets byggstenar" eftersom de är de mest grundläggande strukturella delarna av vårt DNA. DrK Cellreverse är världens första hudvård innehållande dessa nukleotider. Nu kan vi inte bara påskynda cellförnyelsen, utan dessutom påverka kvaliten på de celler som skapas. Dr K Cellreverse har en hel produktserie innehållande nukleotider och kan köpas os oss på Mia´s.

Vi berättar gärna mer i samband med din behandling.


45 min 1395:-


Micropen- needling  M.E.S.O Glow


I en micropen-behandling  skapar små mikroskopiska kanaler i huden, därmed penetrerar de aktiva ingredienserna effektivare. I behandlingen ingår även TDS-serum utifrån hudtyp samt ansikstmask.

Micorneedling-behandlingen ger en stimulering av collagenproduktionen. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringen minskar.


Rekommenderas till en mogen miljöbelastad eller hyperpigmenterad hud.Microneedling-behandlingen kan utföras vid enskata tillfällen men för bästa och mest hållbara resultatet rekomenderas en kur på ca 6 behandlingar med 3-5 veckors intervall


Indikationer: Trött , glåmig hud, förstorade porer, slapp oelastisk hud, linjer rynkor, ärrvävnad ( acneärr), hyperpigmenterad/solskadad hud


1:a behandlingen 1395:-
2-6,e behandlingen 995:-


pH formula INSTANT Resurfacing 


Denna kraftfulla behandling är till för dig som vill ha en omedelbar " lifting" effekt. Behandlingen kominerar flera steg där fokus läggs på lift, cellförnyelse och spänst. INSTANT resurfacing är den nya generationens kemiska peeling där man uppnår maximal effekt med minimala biverkningar.
Behandlingen inleds med rengörning följt av en kraftfull kemisk peel. Vi lägger därefter pHformulas instant mask som jobbar på struktur och lyster. 
Behandlingen kombineras med en lättare portömning vid behov. Rekomenderas ej vid solexponering inom 48h


60 min 995:-