Nagelförlängning

Nagelförlängning

Nytt Set akryl


Få fantastiska naglar med nagelförlängning. Våra erfarna nagelterapeuter skapar dina naglar precis som du vill ha dem. Form, färg och stil bestäms under ditt besök hos oss. Kanske har du en bild på drömnaglarna ? En buffé av glitter, färger, dekorationer och fantasi finns uppdukad hos oss bara för dig!


NATURELLA                              

FRANSK MANIKYR/GELLACK  

DESIGN                                     


   

Gelelackning


Gelelack är perfekt för dig som vill ha långvarig färg och en höglansig eller matt finish. Gelelack ger inte bara ett proffsigt utseende utan är även extremt tåligt, vilket innebär att dina naglar kommer se fantastiska ut länge utan att tappa sin lyster.

Välj bland vårt breda utbud av färger och låt dina naglar tala för sig själva.


Gelelack går även att boka som tillägg i en manikyr för ett kostnadstillägg

OBS: I dessa naglar ingår ej förlängning. Om du vill förlänga dina naglar och ha gelelackning- boka då nagelförlängning Gellack.

Återbesök akryl


Boka ett återbesök efter ca 4 veckorför att låta skönheten fortsätta. Efter att ha glänst med dina naglar är det dags för lite kärlek och omtanke igen. Vårt återbesök ger oss möjlighet att fräscha upp din look, fixa eventuella skador och låta dig väla ny färg eller design. NATURELLA                                                         

FRANSK MANIKYR/GELLACK

DESIGN                                    Borttagning av material


Är det dags att ta bort dina konstnaglar står vi redo för att hjälpa dig. Kanske jobbar du i ett yrke där naglar ej är tillåtna? Behöver dina naglar ha en paus? Oavsett anledning till borttagning är det viktig att göra det hod ett proffs. Att avlägsna naglar hemma kan skada din befintliga nagel och göra den skör och tunn. Vi hjälper dig gärna.

Olivya_2
Olivya_1
mia_2
MIa-1
MIa_4
mia_3
AdobeStock_112526688