Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

NYHET! DrK Novel Postbiotic Skin Resurfacing 45 min


Denna avancerade ”skin resurfacing” -behandling arbetar utifrån huden och in och inifrån huden och ut genom att kombinera en ny källa av AHA-syror (inga syntetiska syror) med postbiotika för maximal föryngring.

DrK tekniken ”vi bryter ner” huden från utsidan till insidan men samtidigt repareras huden från insidan till utsidan. Vi assisterar och skyddar huden samt reducerar alla tecken på stressad hud.

DrK Novel Postbiotic skin resurfacing behandlar framgångsrikt alla tecken på stressad hud som känslig och sensitiviserad hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, trött och livlös hud samt kronisk hudrodnad.

En behandling som kan göras året om och som passar alla hudtyper, även den känsliga huden. Minimal eller ingen ”downtime” efter behandlingen.
Görs med fördel som kur 4-6 behandlingar


- Jämnare hudstruktur
- Jämnare hudton med ökad lyster
- Återfuktad hud
- Reparerad och mer välmående barriär
- Ökad volym och en mer välmåend hud
- Reducerad hudrodnad och irritation
- Välmående lyster


45 min 995:-


Ansiktsbehandling ACNE


Acne är ett tillstånd i huden som många besväras av . Det förekommer i alla åldrar och behandlingar är individuella. Acne kan uppkomma av olika orsaker med det som alltid förekommer är en överproduktion av talg i kombination med tilltäppta talgkörtlar och bakterieväxt. I denna special anpassade behandlingar mot acne gör vi en grundlig rengörning av din hud. I behandlingen använder vi oss av acne anpassade produkter för att häva pågående inflammationer, avlägsna pormaskar samt jobba antibakteriellt. Vi avslutar alltid acne behandlingar med lugnande produkter samt rådgivning. Acne delas in i olika grader . Har du en kraftig acne med djupa inflammationer bör du först boka en konsultation för att avgöra huruvida behandlingar är möjliga eller om läkarvård är nödvändig.


60min 955:-




Klassisk ansiktsbehandling


Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud? Då är detta behandlingen för dig!
En behandling som inleds med rengörning och peeling. Därefter görs en hudanlays som följs av portömning, brynplock/vax samt en ansiktsmassage för maximalt välbefinnande.
Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmask, kräm och en personlig hudvårdsrådgivning.
Huden blir klar, ren och återfår sin styrka. 


60min 855:-


Djuprengörande ansiktsbehandling


Denna behandling passar dig som är ute efter en ordentlig rengörning av huden. Vi fokuserar på portömning och jobbar med kraftiga produkter för att rengöra på djupet. Behandlingen startar med en rengörning och efterföljande hudanalys. Därefter mjukas huden upp med hjälp av effektiv peeling och ånga ( vid behov)  AHA syror appliceras vid behov. 
En portömning följs av en djuprengörande ansiktsmask samt efterföljande kräm. Behandlingen avslutas med en personlig hudvårdsrekommendation 


60min 895:-
90min 1299:-


Nu kan du även boka ett tillägg av Micropen - needling behandling om så önskas. Meddela detta vid bokning.
Pris: 795:- ( ord: 1395:-)


Terapeutens val!


Sätt av minst 90 min av ditt liv till denna omfattande behandling. Upplägget av behandlingen är helt beroende på den grundläggande hudanalysen hudterapeuten gör vid ankomst. I denna behandlingen plockar terapeuten fram endast de mest effektiva och exkusiva produkterna. Din hud får en genomgång som kommer kommer ge effekt lång tid framöver. Behandlingen passar därför alla hudtyper då du och din terapeut bestämmer syfte och mål med just din behandling.  Boka inte in årets fest i direkt anslutning till behandlingen utan vänta gärna en dag eller två


90min 2195:-


Avancerad

hudvård

Hudanalys


Vill du veta vad du har för hudtyp och hudtillstånd? Boka då en hudanalys. Här rengör vi huden och berättar för dig hur du tar hand om din hud på bästa sätt. Stress, gener, kost och hormonstörningar påverkar din hud och kan göra att den beter sig annorlunda vid olika perioder i livet.  Har din hud plötsligt förädrats? Har du aldrig riktigt hittat produkterna som passar dig? Vi har många års erfarenhet inom detta och hjälper dig gärna att få svar på dina frågor. 


30 min 350:-


Youth - För tonårshuden


För ungdomar upp till 18 år!
Här sker en grundläggande djuprengörning av huden.Vi ger en utförlig förklaring samt rådgivning om huden och hur man sköter om den på bästa sätt för att förebygga/behandla tonårsacne eller för att bibehålla en fin hud genom hela tonårsperioden.
Rengörning. peeling, lättare portömning ( vid behov), ansiktsmask samt avslutande kräm.


45min 745:-


Avancerad

hudvård

pH formula INSTANT Resurfacing 


Denna kraftfulla behandling är till för dig som vill ha en omedelbar " liftin" effekt. Behandlingen kominerar flera steg där fokus läggs på lift, cellförnyelse och spänst. INSTANT resurfacing är den nya generationens kemiska peeling där man uppnår maximal effekt med minimala biverkningar.
Behandlingen inleds med rengörning följt av en kraftfull kemisk peel. Vi lägger därefter pHformulas instant mask som jobbar på struktur och lyster. 
Behandlingen komnineras med en lättare portömning vid behov. Rekomenderas ej vid solexponering inom 48h


60 min 995:-


Micropen needling M.E.S.O Glow


Huden penetreras med 12 små nålar som skapar tusentals microkanaler samtidigt som ett serum slussas in. En kontrollerad skada skapas som bidrar till att huden sätter igång sin naturliga läkningsprocess och ökar collagenproduktionen. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud.


Idealiskt för att behandla fina linjer, rynkor, hudbristningar, acneärr och pigmenteringar


1.a behandlingen  1395:-

2-6,e behandlingen 995-
Pris som tillägg i en djuprengörande ansiktsbehandling: 795:-


Avancerad

hudvård

För fler behandlingar och kurer inom

avancerad hudvård: KLICKA HÄR

shutterstock_1061385500___serialized1
drk_behandlingsbild_w1000
meline8
AdobeStock_56817152