Julklappar_23

Maria Åkerberg 

- Moist for you

Moist For You är fuktboosten nästan alla behöver!

Face Wash Gentle är en skonsam, löddrande rengöringsgel för känslig hud. Produkten är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos samt eteriska oljor av Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum. Den tar skonsamt och effektivt bort både smink och orenheter.

Face Lotion Moist är en lätt ansiktscreme som tillför mycket fukt och näring, både dag och natt. . Cremen innehåller eterisk olja av Bergamott, som är balanserande och renande, och Patschuli som är stärkande och bra för cellförnyelsen. Mjölksyran som vi använder tillverkas av sockerbetor och är av samma typ som den vi har naturligt i kroppen för att binda fukt.

Papaya Peelingär en enzympeeling för ansiktet, som passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden. Papaya Peeling innehåller Papain, ett extrakt av papaya som varsamt löser upp döda hudceller och förebygger pormaskar, utan att det påverkar underliggande hud.

349 SEK (Värde 437 SEK)

Nimue Julkit

- dynamic DUO

Nimues Cleansing Gellär en tvålfri 2-1 rengöring som erbjuder en skonsam och effektiv rengöring. Produkten avlägsnar makeup och orenheter samtidigt som den exfolierar huden.

Innehåller bl a 1,4% AHA-syra som exfolierar huden och balanserar pH-värdet för återuppbyggnad av huden.

Super Hydrating Serumrekommenderas till en lipidfattig hud och är perfekt under de kalla årstiderna.

De aktiva ingredienserna ackumuleras i hudens djupare lager fören djupgående fukttillförsel och fungerar som en vattenreservoar.

Pris: 1398:- ( värde: 2066:-)

Xlash

-holiday kit

Förälska dig i en trio av Xlash-favoriter att ge bort i en minnesvärd present.

Tre bästsäljande produkter kommer i en festlig 1970-talsinspirerad presentförpackning som kommer att sticka ut under vilken julgran som helst.

Ögonfransar ser längre och tjockare ut på bara 28 dagar med Xlash ögonfransserum. Super youth peptide eye gels känns inte bara fantastiska, utan deras effektivitet har även testat kliniskt. 98% av användarna håller med om att området under deras ögon ser fastare och mer upplyft ut efter att ha använt Super youth.

Xbrow ögonbrynsserum med dess veganska formula hjälper till att få ögonbrynen att se tjockare och fylligare ut.

Pris: 499:- 

Maria Åkerberg 

- Joyful Care

Joyful Care innehåller Hand Cream Sweet Breeze och Foot Cream som mjukgör och återfuktar torra händer och fötter.


Produkter som ingår:
Hand Cream Sweet Breeze 100 ml
Foot Cream 100 ml

Produkterna levereras i en presentask.

Hand Cream Sweet Breeze är en återfuktande handcreme som mjukgör torr hud på både händer och kropp. Den innehåller Jojobaolja, Solrosolja, Rapsolja, Bivax och Sheasmör som hjälper att mjukgöra torr hud. Vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta tillför en söt och fräsch doft.

Foot Cream håller dina fötter mjuka och motverkar förhårdnader vid regelbunden användning. Den absorberas snabbt utan att kladda. Eukalyptus och Pepparmyntsolja verkar kylande och lindrande vid ömhet och småsår. Vid massage är de värmande.

199 SEK (Värde 358 SEK)

Nimue Julkit

-the anti-ageing collection

Anti-Ageing Eye Creamär en smidig och högeffektiv ögonkräm med föryngrande, antiåldrande och skyddande egenskaper.

Förbättrar cellkommunikationen, skyddar telomerer och fördröjer cellernas åldrandeprocess.

Anti-Ageing Serumär en kraftfull energigivande och föryngrande booster med anti-inflammatorisk effekt. Perfekt till en hud som vill jobba föryngrande samt stimulerar collagensyntesen.

Anti-ageing serum rekommenderas till en energifattig hud i behov av lyster och vitalisering.

Pris: 1528:- ( ord: 2156:-)